Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tystnaden tränger sig på


en lördageftermiddag

du ligger nedanför trappan
svansen viftar när
jag kommer

ögonen tittar bedjande
ta av mig struten

jag vill inget annat
men när jag försökt
slickar du operationsärren

det är tyst i huset
ska sätta på lite kaffe

sen kan vi gå ut
du och jag
kanske hör vi fågelkvitter




Fri vers av tom boreland
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-10 14:52

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ömsint skildrat!
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland