Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet.


Kort om livet.


Livet är fantastiskt
inte alltid vackert
men fantastiskt.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2018-02-10 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP