Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en ö


att leva i nuet är ett sätt att blunda
men så kommer den stjärnlösa natten
och i mörkret möts vi
vaknar med kudden våt av drömmar
famlar med tomma handen
vet oro är en fantasi
svårt ändå låta bli
på en ö som heter vinter

där sommarens brygga
står omgärdad av årets vass

som spelar mungiga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP