Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första intrycket – last

När du träffar på en ny människa för första gången
och då den ger dig ett dåligt intryck
så är det jätte svårt för den personen att sen
tvätta bort det där dåliga intrycket
För då ska det mycket till
Men det är så vi människor är
Fördömmande då vi inte litar på varandra
till hundra procent
Och med all rätt många gånger
Så det första intrycket – last…

Ken Cassel
10/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förhoppningsvis kan man vara sig själv...
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel