Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild.Yahoo


En Igelkott

Idag träffade jag en äldre dam så söt

Hon trodde på evigt liv, men hon

skulle vilja vara en Igelkott för

de har vett att gömma sig under 

vintern för hon gillade inte Vintern!




Fri vers av Futureprincess
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-10 18:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja tänk om man kunde gå i ide på vintern vad skönt det skulle vara
2018-02-10

  Fulbergarn
:) en text att bli glad åt
2018-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Det gör inte jag heller.
2018-02-10

  Tomas Karlsson VIP
Det var ju en rolig tanke! :-D
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess