Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt att bära

Bär på ett fötroende
jag inte vill ha

Fick det för så länge sedan
jag sa bara ja

Det blev ju nästan som en bikt
fast ingen präst jag är

Givaren är borta
finns ej längre här



Var försiktig
med vad du ger och tar emot




Fri vers av Johan Strömstedt
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-10 21:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är visdom på hög nivå!
2018-02-24

  Minkki VIP
kloka ord!
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt