Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 19


En bild

En livboj hänger
på faluröd vägg medan
is ger tjärnet ro




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-02-10 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP