Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen ingen minns

 

 

 

Tänk hur mångas liv
som aldrig blir ihågkomna
efter sitt frånfälle.

Fotoalbum med bilder
lådor med papper
minnen som ingen sparar.

Andra har bilder och texter
som delas med en hel värld.
Kändisar till och med mördare
blir minnen för en ny generation.

Men andra som strävar genom livet
utan några minnen efter sig.
Bara några fotoalbum
eller en massa med papper
som brinner upp
på någon sopstation.

Tänk om, ja tänk om
allas minnen kunde sparas
till eftervärlden?


EFTERTEXT Jag tänker med den här texten att tänk hur mångas dikter
här skrivna som kanske ingen minns.
Tänker på alla bilder jag fått av mina släktingar som de aldrig skev något på. Alla mina egna bilder där jag inte skrivit något!
Världen kommer att minnas Napoleon, Hitler, Fide Castro. Minnas alla filmstars, Rudolf Valentina, Gloria Swanson, William S Hart. Gary Cooper, Monroe, John Wayne, Madonna med många, många fler!

But what about me! What about you!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-10 22:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Intressanta funderingar...men jag undrar om jag skulle bry mig så mycket när jag inte längre finns här...fast visst vore det trevligt om allas minnen fanns bevarade...
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP