Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 10.02.18

Borrsegment degen
krossfyllda makadamet.
Vattenbegjuten
blir slätt som en barnrumpa
men bördigt som en kvinna.

© Bosse 10 februari 2018.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-02-10 22:57



Bookmark and Share


  objekt3
För mig obegripliga metaforer om gluten
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten