Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kröp upp...

kröp upp i bruna morgon soffan
den av buffelskinns imitation
mina fötter var kalla och våta

Vi hade gått runt kvarteren där hemma Jesus och jag
förstod bara inte varför han måste släpa på den där
Stocken hela tiden, den var tung. Vi hade stannat vid
varje tiggare som låg sovande i rännstenen.

fick hjälpa till att bära trädgrenen
när vi var tvungna att gå
upp till utsikten Han ville springa
runt runt i gamla skyddsvärnet

kanonlavetten var borttagen
Skönt att bli slickad om fötterna
Han har en så varm tunga

© Bosse 11 februari 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-02-11 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten