Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOD



återfödd i vinterns trakter
vinden är bister och skoningslös
nu värms jag av andra makter
friad och vapenlös

mitt hjärta brister i sång
starkt är det sköra livet
mäktigare än tidens gång
räds inte mörkret som är oss givet
ty ljuset vilar där




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-11 17:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att få lita på ljuset...
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP