Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är saknad

Älskade du
Jag undrar vad du gör nu
I mitt hjärta vet jag att du finns
Alla minnen jag har & minns
Glimten i ditt öga
Skrattet du har
Jag har undrat vart du var
Alla gånger jag fått hålla din hand
När du vandrade i orons land
Glädjen hos dig alla gånger jag fått se
När jag alltid stod dig nära breve
Så stolt när du lärde dig rida
Alla gånger jag lyssnat när du fått lida
Du växer upp & måste få se
Jag önskar du lär dig de
Glöm aldrig vem du är
Älskade som jag håller så kär
All kärlek som jag har för dig
Kommer alltid finnas där hos mig
Så älskade du
Så stor du börjat bli nu
Glöm aldrig vem du är
Jag finns alltid här
Håller dig i mitt hjärta så kär
Att vara mamma till dig
Har varit livet för mig




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-11 10:09



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt om kärlekens kraft och hur stort det är att få älska någon ovillkorligt.
2022-11-19

    saltycrackersmarabou
Fint tycker jag
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon