Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:Pinterest


Guld Värt

Det vackra

Det oskuldsfulla och rena

Det romantiska och äkta

Det goda och omtänksamma

Det värdefulla 

Sanningen

Ja, det tilltalar mig allra mest

 

 

 

 

Äldre text jag skrev 2013




Fri vers av Futureprincess
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-11 11:05



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Vackert uttryckt!
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess