Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häpnadsväckande

 

 

snöflingor

singlar i

vimlar i

dansar i

luftrummets

utkylda balsal

allt det vita

vilar tills vidare

 

min längtan

kastar lasso

för att fånga

något långt

långt bortom

 

bedjer om

kärlekens snårskog

när stegen på stigen

i lövsprickningstider

skaver min hud

medan blickarna rör vid

det spirande sköra




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-11 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg