Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte leva på gamla meriter

På dansgolvet

De va då dä

I sångkören

De va då dä

I sänghalmen

De va då dä

På poeter.se

De va då dä

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-11 13:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
JO om man tar lärdom av dem!
2018-02-14

  Ingrid Trolle
Jo visst är det så,
men sista raden
tycker jag är nu dä
2018-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Ju äldre man blir desto mer är det som va då dä, som tur är kommer det nytt som är!
2018-02-12

  Solstrale VIP
Bra där! Tänker på det varje dag! Gamla meriter ut sig själva skiter... ;)
2018-02-12

    Sefarge VIP
Men med Politiker
pension o fallskärm
Går det bra?
Lever själv bäst
på gamla meriter
Innan minnet sviktar
O Dikter sitter där
de sitter!
:)


2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP