Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surr

säg något substantiellt
säg något påhittat
var bara inte tyst




Fri vers av trerader
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-11 15:18



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Ovarb !!
2019-03-02

  morgonstjärna VIP
Bravo!!
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader