Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kött

vad väntar du på?
du är bara kött
sluta stå stilla




Fri vers av trerader
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-11 15:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut
blir dötråkigt
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader