Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns

tänk om du minns mig
jag tänker på oss
tänk om jag minns fel




Fri vers av trerader
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-12 12:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
minnets salar bra text och bild
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader