Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än är jag klen. Tyvärr är mina prover inte bra..orden kom till mig idag söndag.


Lunginflammation

Lunginflammation
Lunginflammation-det bara bubblar i mina lungor vid varje andetag
på eftermiddagen går jag och febern en boxningsmatch varje dag
Lunginflammation-en hosta som inte vill ge sig bort håller mig vaken på natten
det lindrar en stund med en kopp honungsvatten
Lunginflammation-jag hoppas det snart vänder
på något vis är jag tacksam för dagen som sitt ljus till oss sänder
Lunginflammation-akut låga vita blodkroppar som fortsätter sjunka vilket känns i min kropp
nästa vecka på order från min lungläkare ska nya prover tas just nu så känns det som jag längtar till vårsolens takdropp
Lunginflammation-det är bara försöka ta en dag i taget och önskar jag få ny kraft
då jag och mina lungor nu det jobbigt haft
180211




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-11 16:16



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Jag önskar dig ett snabbt tillfrisknande, du har det svårt nog ändå. Kramar, Ann!
2018-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Krya på dig!
Ett snabbt tillfrisknande önskar,
Larz
2018-02-12

  ULJO
Trist. Krya på dig
2018-02-12

  ULJO
Trist. Krya på dig
2018-02-12

  Minkki VIP
Vad fint att Du ändå orkade skriva en så lång text! Och en rimmad, det är svårt tycker jag. Inte långt kvar är det till vårsolens takdropp, fint att se framåt mot! Kram
2018-02-11

  Futureprincess
Stackare inget roligt, men jag hoppas du kryar på dig snart!
2018-02-11

  Syrran77
Oj, krya på dig. Skickar lite styrka genom cyberrymden.
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo