Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattklubb

Stirrar ut mot gatan där ingen går, det känns som en trygghet

Vi är många denna kväll som dansar med påklistrade leende, vägen delar sig för personer som oss

Demoner svävar kring min omloppsbana, säger åt mig att jag inte är levande






Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-11 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen