Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du behövs

 

Riv inte upp mina sår

lägg din hand

där den gör nytta

kanske på min panna

eller på mitt bröst

på vägen jag vandrat

 runt natten jag slumrat

eller över dagen som tvekat

 men bara finns mig

där du behövs.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP