Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOTAVTRYCK


är det så, måste vi skrika
för att få liv i de nästan döda ?
lever ni i limbo
stilleståndet mellan himmel och helvete

en vilopaus under marschen
innan pulsen tystnar och dör ?

jorden ropar

jag är din moder syster och broder
varför trampar du på mig så hårt
med järnskodda klacken
ni vet inte vilken bitter smak av sorg

som finns i jorden
där mitt hjärta ryker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2018-02-11 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP