Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten tanke 180211

Ögon är tårarnas ventiler 

de bär själens ledsamhet

... och behöver få komma ut

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-11 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP