Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

577.TO BE OVER THE TOP AND EXTREME!

Önskar...
"TO BE OVER THE TOP AND EXTREME!"
...Seriously...?Bakslughet!
tiden "I'm GETTING'a VINTAGE TOUCH!"
gömmer sig i DIN skugga...*Skrik!*
Signal i flödet av händer...Spring
till den sammanflätade bron...Och...

O!HUR STJÄRNAN BRINNER
när DEN inte vet sitt öde!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-11 20:45



Bookmark and Share


  petter rost
En text som ropar på sin läsare, ber om något och jag vill finnas, rusar för att hinna innan allt får en "vintage touch". Springer, men hinns upp, fastnar på den "sammanflätade bron". En rysande ilning i ryggraden...
2018-02-15

  Annie b'larsson VIP
Wow! Jag gillar alltihop. Men mest det sista, Om Stjärnan som Brinner när Den inte vet sitt öde.

Så Vackert!!
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP