Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny musik


Har stampat på min skivsamling.

Den blev många bitar.

Fogade samman dem
till ny musik.

Sen slog det mig
att inte en jävel lyssnar på
skivor numera.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-11 20:47



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Bra uttryckt!
2018-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Fler än du tror.
Och nu är vinylplattorna på ingång igen.
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol