Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna


till tystnaden
bakom orden, retoriken
och det formfulländade
vad jag skrivit
är skrivet mellan raderna

sökandet efter det meningsfulla
det konstlösa
den sanna och naturliga skönheten

under ytan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-12 00:26



Bookmark and Share


  Feminaz
Sällsamt fin!
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP