Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instängd


i saknadens ekorum
faller ned i saknaden om nätterna
hur ska jag formulera ordet
det regnar inomhus
utomhus faller droppar
rinner över rutan

I livet hoppas vi på under
fågel grå har haft många sådana stunder
livet innehåller mycket dramatik
den ena dagen är inte den andra lik
det enda hon med säkerhet vet
även andra haft sådana stunder
när de hoppas på himmelska under
som när jag vaknade

i saknadens ekorum




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-12 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla dina bästa dikter tycker jag skulle bli utgivna. (granska noga och testa att skicka till Bonniers och Ellerströms) (jag testade och ska testa igen, men fick avslag)
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP