Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en idag igen i kyrkbänken framför mig.


Nacke

Människors nackar är så sårbara

ansikten kan döljas, gömmas, målas över.

Nackar, de säger allt.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2018-02-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP