Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snefylla

Domnande läppar, tårar i halsen.
Jag kan inte prata med er
Ni är på en annan nivå än mig

Jag är ledsen att jag är sämre
Jag önskar er allt det bästa
Men jag kan inte hjälpa att jag gråter på vägen hem.




Fri vers av adlitam
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-28 12:12



Bookmark and Share


  Stay Golden
''Man ska tala med bönder på böndernas vis'' ^^
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

adlitam
adlitam