Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obemärkt

Springer
sakta
bort
från
dig
utan
att
du
ser
mig
försvinna




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-11 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen