Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkumstans





Vad gör du?

Gömmer du dig
fortfarande för
dig själv?

Smyger du dig
än i det undan
-skymda

För att slippa ta ansvar

Från Grottornas mörka
takdropp du så avskyr

Med tiotusende blommande
Tusenskönor utanför

Jag saknar dig så hemskt!

Var är du nu?
ännu gömd för ditt
behov att känna ljuset

Alla av oss från samma sort
ljuger för att komma undan

Låt därför dina ord bli en
hängbro för mig att komma
över


När något vänder tidsuret
och silar livets sand

Så att vi kan ta oss

torrskodda

med våra kroppar

Till Salvadorernas dal
Och de blommande vita
Magnolieträden


Där gryningens frid
med behagfull värme

Varar och helar tiden. ..





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-12 00:10



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
"Låt därför dina ord bli en hängbro för mig att komma över" underbara ord. Bokmärker
2018-02-13

  gunnnar nylund VIP
Ja, ibland söker man efter de där
orden, som förvandlas till rosor i
munnen när de uttalas.
Fin text!
2018-02-12

  Bossepoet från Österbotten
jag njuter din frid
orden ger läkning
avundas din styrka
att frammana visionen.
2018-02-12

  alicja lappalainen VIP
ja, orden som en hängbro är ibland den enda möjlighet att komma över och nå den man längtar till..
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP