Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring till regn

Asfalten välkomnar dropparna och bildar tillsammans en underbar doft

Regnet skapar en lugnande stämning omkring sig, drar ner på tempot lite

Ger tid för eftertanke och välvilja

När alla andra går in går jag ut




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-11 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
regn.. Ordvalen ler.. håller med.. bra!..
2018-02-17

    Alice.skriver
Har du varit i min hjärna?
Jag känner igen mig så mycket i det du skriver.
Älskar regn, ljudet, lukten, känslan.
Går också ut när andra går in.
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen