Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttfåglar


jag hör flyttfåglarnas rop
vildgässen prövar vingarna
de svärmar mellan ytterligheterna

den inre och den yttre

Längtar efter att vara i ditt rike
se dagen övergå till natt
och få drunkna i dina ögon

susa vind, susa skog
susa dina visor över vattnet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-12 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP