Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungan!


Den mänskliga tungan serverar flera funktioner och är en unikt konstruerad orgel





(enligt gt)




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-12 00:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja de ska gudarna vet
2018-02-12

    ej medlem längre
Tungan är alltså en synt!
2018-02-12

    Taly
robottexten mänskligt bearbetad - ibland är bearbetningen bäst bara att presentera något i rätt forum och låta det tala för sig självt :)
2018-02-12

  H.C.B
ord är vår melodi. när ordet talar står dikten stilla
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP