Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar

korta ögonblick
av lycka

som fjärilar
en vacker sommardag

jag ser dem
flyga hit och dit

och minns




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-12 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP