Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fungerande

Det finns några svarta hål
i min bakgrund
en återvändsgränd i himlen
de falska profeterna har talat

Kanske tar det slut i kväll
det är ändå samma stad
som ler mot mig
i spegeln visar sig en svunnen tid
jag vill vara kvar
i det här livet

Jag samlar ihop delarna
av det som skulle kunna vara
en fungerande människa
mina framtida dagar
är förmodligen här nu

Allt är det enda
som inte ändras





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-12 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP