Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Textilkonstverk återbruk av textilspill från 50 år dvs 1950 - 2020


Vi

 

det finns ett vi

som inte går förbi

som alltid ser

 

ett vi som vill mer

som inte ser ner

 

ett vi som lyfter andra

ett vi som har varandra




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-12 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP