Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvarma händer

Mina solvarma händer
griper efter strået
som vajar i vindens
honungslena smekning
mina andetag befriade
från tidsstudier och övervakning
jag är jag
vibrerande
svävande på målet




Fri vers av Stisse
Läst 476 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-12 10:47



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Denna text är mycket vacker!

Vem ville övervaka dig?
Låter hemskt.

Kram Bohemen

2018-04-04

    Balans
Ger en härlig frihetskänsla!
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse