Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva


Jag har bara försökt överleva
inte vetat hur ett liv ska kunna levas
när allt har gjort för ont




Fri vers av Ananas
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-12 11:21



Bookmark and Share


  Cathrin M
Så fin dikt. Tack för att du delar med dig.
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas