Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allan af Person

Grannen har beställt sig själv
Ligger under granen
Brydd om minsta barr
En estet som vet
En bestämd person med mål
Målar om alla rum
Mål i mun
Rusar i mål utan mening




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-03-07 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar texten!
2018-03-13

  Respons VIP
Spännande person denne Allan men kanske lite svår att umgås med i längden. Jag gillar hur du leker med meningar och ord.
2018-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Finurlig ordlek!
2018-03-08

  Staffan Nilsson
Kul bild av streber.
2018-03-08

  Anya VIP
Rolig lek med ord här. Ler när jag läser. Jaa diktarjaget har sannerligen fått en granne som sätter avtryck.
2018-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
mål utan mening ;-) ?
2018-03-07

    Sefarge VIP
Omolnmedvetna
medmänniskor?
Eller omålmedveten
medborgare?
:}

2018-03-07

  objekt3
Så går vi runt kring en enegranne?
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP