Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den möjligheten finns...

Man kan ju alltid
göra någon glad, men
syns ingen annan till
kan man ju slå till
och göra något
roligt för sig själv....




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-12 13:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Man är alltid sin egen gycklarmästare! Skratta åt sig själv är gott! :)
2018-02-14

    Maria Malm
Absolut!
2018-02-13

  Ezmeralda VIP
Ja varför inte, fint känns det också.
2018-02-13

  Johan Strömstedt
Ge mig själv en klapp på axeln, självklart får du en också, visdomsord.
2018-02-12

  Stisse
Så rätt du formulerar det. Värt att tänka på när vardagen lunkar på.


2018-02-12

  Eva Langrath VIP
Helt rätt tänkt
2018-02-12

  Fulbergarn
ÅH! Helt rätt! Heller bjuda sig själv på Oxfile
2018-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2018-02-12

  ULJO
Fint tänkt
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt