Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram!

 

 

 

snart Alla Hjärtans Dag

ge då en kram

till ditt hjärtas dam

glöm inte heller bort

dina nära och kära

en kram betyder så mycket

den värmer ända in i själen

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-12 13:47



Bookmark and Share


  Per Drysén
Kramas ofta och njut närheten
2018-02-12

  Cikoria Blå VIP
Så sant.
Här ska bakas (eventuellt köpas)
vaniljhjärtan.
Och kramas!
2018-02-12

  ULJO
Kärlek till folket. Härligt
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP