Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet går framåt
Livet går bakåt
Livet tar vilken väg det vill
vi kan bara sitta still
Vill vi ändra riktning så får vi jobba hårt
Det kan faktiskt vara enkelt men oftast svårt
som världens största uppförsbacke
Men när det går som på räls var dag
måste vi ändå jobba på det
För släpper vi taget så går det inte alls
då händer det nog det värsta vi vet




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-12 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP