Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vätten

Jag har en vätte sett
utanför mitt badrum
Han skrattade glatt --
för mig var det en mardröm

Han snodde min dator
han snodde min mobil
Han var värre än de värsta av skator
och jösses, vad han var infantil

Så nu är jag här
utan möjlighet att nätshoppa något nytt
i en tekniklös misär
på grund av det vidriga oknytt

som gjorde att mitt virtuella jag förglöms
och långsamt dör
Min själ uttöms;
vad ska jag nu leva för?




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-12 16:23



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Kul dikt! Ja, i dagens teknikvärld är man inte mycket värd utan mobil och dator, även om de blivit snodda av en vätte... Snart blir vi alla chippade.
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra