Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsa skinn

ömsar skinn
växer ur den
frustande tiden
svältfödd på svindel

våra anletsdrag
hölje för tomheten
skinntorra livsrum
dränerar oss på livskänsla

vidrör främlingskapet i dig
möter dig med mitt eftermäle
hudlös trevar jag djupare
i den såriga snåriga nollpunkten




Fri vers av Stisse
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-12 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse