Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräddbullens dag

Du är lite rundnätt
på gränsen till fet
min kärlek till dig
är så glödande het

Jag gillar din söta hatt
högst där upp på toppen
du är så vackert pudrad
runt kring hela kroppen

Din fluffiga krage
mig minner om snö
du är så härlig
som en kär fästmö

Så glatt du mig bjuder
till fröjderika frierier
och ger mig i gengäld
en mängd av kalorier

Rårakor och stekfläsk
jag nästan helt glömmer
till dig fastlassbulle
jag längtar och drömmer

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 544 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-13 08:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...så gott...
2018-02-17

  lodjuret/seglare VIP
Som så föredömligt kort, väl beskriven för munlädret smort, semlans odör och smak, med hull och grädde fram som bak, ett äventyr att väta sig som stort.
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Härlig ode till semlorna!
Du är en mästare på att rimma.
2018-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken hyllning till semlan! Jag stämmer in i kören! Älskar semlor!
2018-02-13

  Nils-Robert
Så otroligt kul dikt. Värd att spara
2018-02-13

  Eva Helene VIP
Mums, ett av de bästa bakverk som finns enligt mitt förmenande!
Fint och frestande skrivet!
2018-02-13

  överlevaren VIP
Mm smakrika ord!
2018-02-13

  Anya VIP
Så passande idag på fettisdagen. Blir sugen men får nog ta en semla en annan dag.
2018-02-13

    ej medlem längre
Orden smakar lika gott som en riktigt gräddig semla!
2018-02-13

  Öknens Ros VIP
fin hyllning till semlan!
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO