Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort grattis till silvermedaljen Sebastian Samuelsson och till en ny innebörd av att spara på krutet.


Att spara på krutet

Vår skidskytt Sebastian, bra skjutet

du åkte snabbt och spara´på krutet

var bland dom

som fick bara en bom

och tog silvret, vi hörde glädjetjutet!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 1777 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-12 17:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Påpassligt klur
2018-02-20

  lodjuret/seglare VIP
Det så många sporter finns, vara kung eller ståtligt prins, kanske i munnen det finns skrål, liksom vid änden visst mål, skriva en vers och dricka't vi minns.
2018-02-14

  Gunnel Eriksson VIP
Du är en limerickmästare.
Skickligt och aktuellt.
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick