Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonens makt

Ögonens makt

Huvudets skönhet
Hjärtats avslöjanden
Händernas dirigent
Känslornas spegel
Leendets chef

Dina ögons makt
Jag blir aldrig mätt
Kikar igen
Stänger mina ögon, de får inte avslöja mig än




Övriga genrer av S~A •••
Läst 348 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-02-12 19:33



Bookmark and Share


  DominiQueen
Magnifikt!!!
2018-02-16

    ej medlem längre
du kan du!.. ordvalen simmar förtjust i åttor runt mig (han har också läst dina ord)..
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••