Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ready 2 go

Du pratar liksom baklänges som om det var isländska
jag är helt på ket
du sitter brevid mig
men jag bara drar

och det är så typiskt mig
att vilja ha någon som jag vet att jag inte vill ha
när du går efter mig
önskar jag att det var massor jag inte sa

du tittade på när jag sminkade mig
aldrig funkar de

du sa "jag önskar jag var där"
och jag undrar om du menar hos mig
eller hur jag känner mig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-12 21:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla du vill ha, bör du ta
(även om du inte vill ha dem sen:)
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans