Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppsbrott

Mitt hjärta
förliser
i din havsblå
Iris




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-12 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket det stora i det lilla!
2018-03-21

  Maiah VIP
Djup med stora känslor, gillar
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP